Regler
___________________________________________________________________________
 

Kend reglerne her i Topklub. Misbrug, fejl og tilsidesættelse, kan medføre udelukkelse.

Registrering:

Nu kan du igen vinde masser af præmier. Vi indbyder dig til at deltage i en sjov, spændende og helt klart attraktiv konkurrence - Du kender sikkert konceptet… sælg sælg sælg og se hvordan antallet af point stiger og du har mulighed for at vinde flere og flere eller større og større flotte præmier. Er du ny eller har glemt hvordan, ja så kig lidt rundt på siderne her på Topklub - så finder du hurtigt ud af systemet…

Hvilke parametre indgår i konkurrencen?

For dit vedkommende er det efter de regler som er aftalt internt. Andre muligheder …. ja… hvem ved hvad der måske dukker op i løbet af konkurrenceperioden…?


Registrering:

Registreringen af dine point sket helt automatisk, når vi modtager information om dit salgfeed. Topklub holder styr på dine point og du kan løbende se hvilke præmier du har optjent nok point til, hvad du har købt og hvad du evt. har tilbage på din konto. Er du i tvivl om du har foretaget en registrering, kan du altid se på Din side - heraf fremgår hvad og hvornår du har modtaget dine point.

Hvad kan jeg vinde?

Det du ser når du "klikker" på "præmier". Det er dit valg om du vil spare op og bruge dine point til sidst, om du løbende vil sikre dig nogle af de rare ting.. ja måske er der et eller andet helt specielt du samler point til? OG… måske kommer der pludselig flere præmier på banen - hvem ved? Du bestiller dine præmier online - herefter pakkes de og sendes til din firma adresse - man bestiller de første 14 dage af måneden og får leveret i de sidste 14 dage af måneden. Skal det går hurtigere så benyt salgsklubs chat-funktion og giver besked.

Hvad kan der ske mere… fortæl…

Topklub, vil løbende informere dig. Du har måske fødselsdag eller ???? - det vil fremtiden vise. Vi forbeholder os ret til at foretage ændringer af Topklub i konkurrenceforløbet. Indrapporteres der salg der ikke bunder i faktisk salg af de produkter der figurerer under rapportering i konkurrenceperioden, vil dette føre til omgående eksklusion fra denne konkurrence samt tab af eventuelt optjente point.

Ekstra point - tæller ikke i din placering

Optjener du ekstra point, som du får via din konsulent. Tæller pointene ikke med på top 10 og top 100. D.v.s. at kun point optjent ved salg af forsikringer, tæller med i kampen om at ligge højst på listerne og derved have mulighed for evt. 1-2-3 præmier.

Præmien er skattepligtig i henhold til Dansk lovgivning.

Point skal indløses inden 2 år. Husk at dine optjente point skal anvendes inden 2 år, ellers udløber de. Bemærk, at du først bruger dine point på diversekontoen (Bonus-, jule- og fødselsdagspoint mv.) og derefter bruger du de point som er dato-mærkede og angivet på "din side". Er du i tvivl om saldoen på din diversekonto, så kan du se saldoen nederst på "din side".

Hvad med mine point hvis jeg fratræder min stilling. Hvis du skifter job fx flytter til en anden forhandler kan dine point flytte med, hvis den "nye" forhandler er med i vores Topklub. Skifter du til et job uden for branchen eller til en forhandler der ikke er deltager i vores Topklub, er det vigtigt at du husker at afvikle dine point inden du fratræder. Optjente point kan ikke overføres til en kollega.

Held og lykke med salget og ikke mindst pointjagten!!!